Me rastin e Festës Kombëtare të Shqipërisë - 28 Nëntorin, kompania Lab-Oil uron gjithë shqiptarët, në të gjitha hapësirat etnike dhe në diasporë, me dëshirën për një të ardhme më të mirë dhe më prosperuese.

Flamuri kuqezi na bënë krenarë dhe na jep frymëzim për ta bërë realitet ëndrrën e brezave atdhetarë, që me sakrifica të mëdha e ndërtuan shtetin dhe shoqërinë moderne shqiptare.

Lavdi për të gjithë dëshmorët që u sakrifikuan në themelet e Lirisë dhe Pavarësisë së Shqipërisë!