Blog

…stabilitetin dhe qëndrueshmërinë që «Lab-Oil» ka krijuar përgjatë përvojës së vet,
duke e shndërruar atë në ndërmarrjen lider për tregtimin e produkteve të hidrokarbureve.

Specialist të furnizimit me derivate

«Lab-Oil», posedon disa pika moderne të shitjes me pakicë, përveç Naftës dhe Benzinës pikat e shitjes ofrojnë dhe Gas të cilësisë së lart. Te ne mund ti gjeni ofertat më të lira në treg, me çmime ekstra në çdo fundjavë si dhe kartela me zbritje për klientët tanë.

Çdo pompë ofron edhe shërbime shtesë, ku mund të gjeni këndin e ushqimeve si dhe pijeve të ndryshme, madje disa pika posedojnë edhe restorante ku klientët tanë mund të pushojnë gjatë udhëtimeve të tyre.

Pikat e shitjes

«Lab-Oil», posedon disa pika moderne të shitjes me pakicë, përveç Naftës dhe Benzinës pikat e shitjes ofrojnë dhe Gas të cilësisë së lart. Te ne mund ti gjeni ofertat më të lira në treg, me çmime ekstra në çdo fundjavë si dhe kartela me zbritje për klientët tanë.
Çdo pompë ofron edhe shërbime shtesë, ku mund të gjeni këndin e ushqimeve si dhe pijeve të ndryshme, madje disa pika posedojnë edhe restorante ku klientët tanë mund të pushojnë gjatë udhëtimeve të tyre.

Nga furnizuesi tek klienti

Lab-Oil përveç shitjes me shumicë që e bën nga baza qendrore, si dhe transit shitjeve direkt nga furnizuesi tek klienti, ofron edhe shitje me pakicë në pompat që posedon në disa qytete të Republikës së Kosovës.