Pikat e Shitjes

Çdo pikë karburanti ofron edhe shërbime shtesë me produkte për përdorim të përditshëm.
Le të jetë furnizimi me karburant dhe artikuj tjerë një përjetim i veçantë për ju.

Komoran – njësia 1

Autostrada Tiranë – Prishtinë

Gjendet në rrugën nacionale Tiranë – Prishtinë pas përfundimit të autostradës “Ibrahim Rugova” në drejtim të Prishtinës. Pika ka një hapësirë shumë të madhe e cila mund të shfrytëzohet për parking gjatë furnizimit dhe për pushim. Kjo njësi ka edhe restorant ekskluziv, me shërbime dhe ushqime shumë speciale.

Marketi me një hapësirë të madhe, ofron një gamë produktesh Premium të cilësisë më të lartë.

Kjo pikë karburanti është një ndër pikat më moderne dhe më të mëdha në këtë regjion e cila ofron një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh për klientët tanë.

Lab-Oil u ofron mbështetje 24 orë për të gjitha shrbimet që ofron.

Përse duhet të vini te LAB-OIL?

Tek LABI-OIL do të gjeni çmimet më të lira në treg, ekstra çmime në çdo fundjavë si dhe kartela me zbritje për klientët tanë besnikë.
Çdo pikë karburanti ofron edhe shërbime shtesë me produkte për përdorim të përditshëm. Le të jetë furnizimi me karburant dhe artikuj tjerë një përjetim i veçantë për ju.