Pikat e Shitjes

Çdo pikë karburanti ofron edhe shërbime shtesë me produkte për përdorim të përditshëm.
Le të jetë furnizimi me karburant dhe artikuj tjerë një përjetim i veçantë për ju.

Komoran – njësia 2

Autostrada Prishtinë – Tiranë

Ndodhet në Komoran para kyçjes në autostradën “Ibrahim Rugova” në drejtim të Prizrenit dhe Shqipërisë. Me hapësirë të gjerë që u mundëson klientëve një kyçje të lehtë për furnizim, njësia e Lab-Oil gjithashtu posedon parking të mjaftueshëm për furnizim në market dhe pushim të klientëve.

Kjo pikë karburanti ofron edhe shërbime shtesë me produkte Premium në marketet moderne .

Edhe në këtë pikë mund të furnizoheni gjatë 24 orëve me të gjitha derivatet dhe produktet shtesë për makinat tuaja

Përse duhet të vini te LAB-OIL?

Tek LABI-OIL do të gjeni çmimet më të lira në treg, ekstra çmime në çdo fundjavë si dhe kartela me zbritje për klientët tanë besnikë.
Çdo pikë karburanti ofron edhe shërbime shtesë me produkte për përdorim të përditshëm. Le të jetë furnizimi me karburant dhe artikuj tjerë një përjetim i veçantë për ju.