LAB OIL

Importuesi më i madh i
produkteve amerikane për Vitin 2023

Oda Ekonomike Amerikane ka shpallur kompaninë Lab Oil nga Kosova si importuesin më të madh të produkteve amerikane për vitin 2023. Me këtë rast të rëndësishëm, drejtori menaxhues i kompanisë, zoti Berat Ahmeti, pranoi mirënjohjen nga Oda Ekonomike Amerikane.

Në ceremoninë e mbajtur, pjesëmarrës ishte edhe Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Republikën e Kosovës, Shkëlqesia e tij zoti Jeffrey M. Hovenier.

Zoti Ahmeti shprehu mirënjohjen e tij për këtë njohje dhe nënvizoi përkushtimin e vazhdueshëm të Lab Oil për të sjellë produkte cilësore amerikane tregun Kosovar dhe Rajonal.

Lidershipi

Kompani me vizion të definuar për t’u bërë lidere në Kosovë e regjion.

LAB-OIL udhëhiqet nga parimet bashkëkohore te menaxhmentit dhe lidershipit, i cili kompanisë i ka mundësuar një zhvillim dhe rritje të vazhdueshme duke u bazuar në punën ekipore, përgjegjësinë, motivimin, trajnimin dhe profesionalizimin e punëtorëve!