Pikat e Shitjes

Çdo pikë karburanti ofron edhe shërbime shtesë me produkte për përdorim të përditshëm.
Le të jetë furnizimi me karburant dhe artikuj tjerë një përjetim i veçantë për ju.

Fushë Kosovë

Ndodhet përballë objektit të administratës komunale në Fushë Kosovë dhe njëkohësisht është një nga pikat më të frekuentuara të LAB-OIL nga qytetarët e Fushë Kosovës dhe Dukagjinit duke qenë se ndodhet mu para kyçjes në autostradën “Arbër Xhaferi” në drejtim të Ferizajt dhe Shkupit, magjistrales në drejtimet Klinë, Pejë, Gjakovë por edhe  në autostradën “Ibrahim Rugova” në drejtim të Prizrenit dhe Shqipërisë. Edhe në këtë pikë mund të furnizoheni gjatë 24 orëve me të gjitha derivatet dhe produktet shtesë për makinat tuaja.

Kjo pikë karburanti ofron edhe shërbime shtesë me produkte marketi për vozitjen tuaj më të rehatshme.

Përse duhet të vini te LAB-OIL?

Tek LABI-OIL do të gjeni çmimet më të lira në treg, ekstra çmime në çdo fundjavë si dhe kartela me zbritje për klientët tanë besnikë.
Çdo pikë karburanti ofron edhe shërbime shtesë me produkte për përdorim të përditshëm. Le të jetë furnizimi me karburant dhe artikuj tjerë një përjetim i veçantë për ju.