Galeria

…stabilitetin dhe qëndrueshmërinë që «Lab-Oil» ka krijuar përgjatë përvojës së vet
duke e shndërruar atë në ndërmarrjen lider për tregtimin e produkteve të hidrokarbureve.

Galeria

Ndonjëherë fotografitë thonë më shumë sesa fjalët! Zbuloni pikat tona të karburantit në fotografi, ku jo vetëm që mund të blini lëndë djegëse me cilësi të lartë, por edhe produkte të shumta të tjera për gjithçka që lidhet me automjetet ose për nevojat tuaja personale.

Merrni një përshtypje të objekteve tona të prodhimit. Për shembull, njihuni me fabrikën tonë për prodhimin e koksit të naftës me një madhësi kokërr prej 90 mikronësh ose terminalin qendror në afërsi të Prishtinës.

Kështu ju merrni një përshtypje vizuale të punës sonë dhe punishteve tona.

Përparësitë tona

• Me naftë dhe benzinë nga LAB-OIL do të rritni jetëgjatësinë e automjeteve tuaja dhe makinave të punës.
• Rritni dhe siguroni cilësinë e produkteve tuaja industriale
• Keni të bëni me kompani që bashkëpunon me organizata dhe agjenci ndërkombëtare, institucione qeveritare dhe organizata të shoqërisë civile.