Kontakti

…stabilitetin dhe qëndrueshmërinë që «Lab-Oil» ka krijuar përgjatë përvojës së vet,
duke e shndërruar atë në ndërmarrjen lider për tregtimin e produkteve të hidrokarbureve.

Ju mirëpresim

Keni pyetje? Dëshira? Kritika? Sugjerime? Pavarësisht nga shqetësimi juaj: kontaktoni me ne. Thjesht na telefononi ose na dërgoni një E-Mail.

Ne jemi gati të dëgjojmë nevojat tuaja dhe të pranojmë sfidën për të gjetur një zgjidhje për shqetësimin tuaj – çfarëdo qoftë ai.

Komunikimi transparent kontribuon, ndër të tjera, në suksesin e kompanisë sonë. Ne mendojmë që komunikimi në nivel të barabartë është jashtëzakonisht i rëndësishëm – jo vetëm brenda, por edhe jashtë. Prandaj ne ju lusim: Komunikoni me ne!

    LAB OIL SHPK

    Preoc Graçanicë
    Magjistralja Prishtinë - Shkup

    Rruga juaj tek ne

    Rruga juaj te lëndët djegëse cilësore si benzina, nafta ose gazi është fare e thjeshtë. Vizitoni pikën e shitjes së LAB-OIL afër jush. Në pikat  e shitjes do të gjeni edhe vajra cilësore dhe materiale tjera harxhuese apo rezervë për makinat. Në vitet në vijim do të shtojmë dukshëm numrin e pikave moderne të shitjes me pakicë.