Pikat e Shitjes

Çdo pikë karburanti ofron edhe shërbime shtesë me produkte për përdorim të përditshëm.
Le të jetë furnizimi me karburant dhe artikuj tjerë një përjetim i veçantë për ju.

Therandë – Reshtan

Ndodhet në magjistralen Suharekë – Rahovec menjëherë pas daljes nga autostrada. Edhe në këtë pikë mund të furnizoheni gjatë 24 orëve me të gjitha derivatet dhe produktet shtesë për makinat tuaja. Kjo pikë e LAB-OIL përveç banorëve të zonës dhe vizitorëve, është preferencë edhe e bujqve të vyer të zonës.

Kjo pikë karburanti ofron edhe shërbime shtesë me produkte marketi për nevoja të përditshme ku mund të furnizoheni me artikuj të domosdoshëm ushqimor me çmime të arsyeshme.

Përse duhet të vini te LAB-OIL?

Tek LABI-OIL do të gjeni çmimet më të lira në treg, ekstra çmime në çdo fundjavë si dhe kartela me zbritje për klientët tanë besnikë.
Çdo pikë karburanti ofron edhe shërbime shtesë me produkte për përdorim të përditshëm. Le të jetë furnizimi me karburant dhe artikuj tjerë një përjetim i veçantë për ju.