Pikat e Shitjes

Çdo pikë karburanti ofron edhe shërbime shtesë me produkte për përdorim të përditshëm.
Le të jetë furnizimi me karburant dhe artikuj tjerë një përjetim i veçantë për ju.

Prishtinë

Pika e karburantit në Prishtinë gjendet në rrugën Nazim Gafurri, e njohur edhe si Rruga e Gërmisë. Kjo pikë është bërë pikë referente për zonën e qytetit të vjetër të Prishtinës dhe për qytetarët e shumtë që vizitojnë këtë pjesë të qytetit apo edhe Parkun e Gërmisë. Synimi ynë është të gjendemi sa më afër klientëve tanë.

Në këtë pikë mund të furnizoheni gjatë 24 orëve me të gjitha derivatet dhe produktet shtesë për makinat tuaja.

Çdo pikë karburanti përveç shitjes së lëndëve djegëse ofron edhe shërbime shtesë me produkte marketi.

Përse duhet të vini te LAB-OIL?

Tek LABI-OIL do të gjeni çmimet më të lira në treg, ekstra çmime në çdo fundjavë si dhe kartela me zbritje për klientët tanë besnikë.
Çdo pikë karburanti ofron edhe shërbime shtesë me produkte për përdorim të përditshëm. Le të jetë furnizimi me karburant dhe artikuj tjerë një përjetim i veçantë për ju.