Pikat e Shitjes

Çdo pikë karburanti ofron edhe shërbime shtesë me produkte për përdorim të përditshëm.
Le të jetë furnizimi me karburant dhe artikuj tjerë një përjetim i veçantë për ju.

Therandë – Shirokë

Ndodhet në rrafshin e Sopisë, në magjistralen Suharekë – Prizren, me sipërfaqe prej 1 hektarë. Kjo pikë karburanti së shpejti do të jetë një ndër pikat më moderne dhe më të mëdha në këtë regjion duke ofruar një gamë të gjërë produktesh dhe shërbimesh për klientët tanë. Edhe në këtë pikë mund të furnizoheni gjatë 24 orëve me të gjitha derivatet dhe produktet shtesë për makinat tuaja.

Kjo pikë karburanti ofron edhe shërbime shtesë me produkte marketi për nevoja të përditshme.

Përse duhet të vini te LAB-OIL?

Tek LABI-OIL do të gjeni çmimet më të lira në treg, ekstra çmime në çdo fundjavë si dhe kartela me zbritje për klientët tanë besnikë.
Çdo pikë karburanti ofron edhe shërbime shtesë me produkte për përdorim të përditshëm. Le të jetë furnizimi me karburant dhe artikuj tjerë një përjetim i veçantë për ju.