Mundësi Punësimi

Mundësi punësimi dhe karriere pranë LAB-OIL

A doni të jeni pjesë e suksesit pranë LAB-OIL. Lexoni dhe plotësoni me kujdes formularin e punësimit. Këtij formulari duhet t’i bashkëngjitni një CV të aktualizuar, letrën motivuese dhe referencat eventuale.

    LAB OIL SHPK

    Preoc Graçanicë
    Magjistralja Prishtinë - Shkup

    Rruga juaj tek ne

    Rruga juaj te lëndët djegëse cilësore si benzina, nafta ose gazi është fare e thjeshtë. Vizitoni pikën e shitjes së LAB-OIL afër jush. Në pikat  e shitjes do të gjeni edhe vajra cilësore dhe materiale tjera harxhuese apo rezervë për makinat. Në vitet në vijim do të shtojmë dukshëm numrin e pikave moderne të shitjes me pakicë.